vineri, 2 septembrie 2011

Chestionare categoria B

Creaţi-vă un cont pe www.chestionarecategoriab.ro si incepeti examinarea printr-un sistem oferit gratuit, identic cu cel de la politie. Puteti efectua chestionare auto pentu categoriile B, B1, Tr. Dupa efectuarea fiecarui chestionar auto, se vor calcula statistici complexe, procent de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, afisarea categoriilor de intrebari din legislatie la care aveti probleme si care ar mai trebui studiate.


Categoria B
1. Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului, nu este mai mare de 8.
2. Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.
3. Ansamblul de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca, a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator.




Subcategoria B1
Autovehiculul cu trei sau patru roti avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h.


Categoria Tr
Tractor, masini si utilaje autopropulsate agricole, forestiere sau pentru lucrari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu